تفاوت قیمت چرم طبیعی و مصنوعی

هر آنچه که باید در مورد چرم طبیعی بدانید: اثر انگشت هر فرد منحصر به فرد است و اثر انگشت شما با شخص دیگری در جهان یکسان نیست، این موضوع در مورد چرم طبیعی نیز صدق می کند. از نظر ظاهر، بافت و دانه، هیچ چرمی با چرم دیگر یکی نیست. از طرفی طول عمر محصولاتی که در ساختار خود از چرم استفاده می کنند بیشتر بوده و از استحکام بسیار بالایی برخوردارند.

به همین دلیل از گذشته های دور تاکنون، چرم همواره مورد استقبال بوده و هرگز از صنعت مد خارج نشده است. اما گرانی محصولات چرمی طبیعی باعث شده مردم به چرم مصنوعی ساخته شده از مواد پلیمری روی بیاورند. گاهی چرم مصنوعی آنقدر کیفیت و ظاهر خوبی دارد که تشخیص آن از چرم طبیعی دشوار است اگر قصد تولید محصول چرمی را دارید یا در این صنعت مشغول هستید، مطالب این مقاله برای شما مفید خواهد بود.

چرم طبیعی و مصنوعی

چرم طبیعی تقریباً چهارصد هزار سال قدمت دارد. در گذشته چین و مصر در این صنعت پیشرو بودند. در ایران حدود 500 سال است که مردم از چرم استفاده می کنند و شهر تبریز یکی از معروف ترین نام ها در این صنعت است. تبدیل پوست به چرم حتما می دانید که چرم اشبالت از پوست حیوانات مختلف به دست می آید، اما با فرآیند تبدیل پوست به چرم آشنایی ندارید.

در واقع پوست دارای سه لایه است. شامل لایه زیرین گوشت و چربی است که در صنعت چرم استفاده نمی شود. آنچه مهم است لایه بالایی و میانی پوست است. این دو لایه در فرآیند دباغی به چرم تبدیل می شوند. کیفیت چرم تا حدودی به فرآیند دباغی بستگی دارد.

دباغی سبزیجات: اگر چرم گیاهی دباغی شده باشد، بسیار نرم است. چنین چرمی ضد آب نخواهد بود. ولی کیفیتش خیلی بالاست
دباغی به روش نمک: در این روش از نمک کروم استفاده می شود. چرم به دست آمده در قسمت بالای مبل ها و صندلی ها استفاده می شود.
دباغی با عصاره مغز و روغن: چرم حاصل نرم و قابل شستشو است. دباغی شیمیایی: رایج ترین روش است.

قیمت چرم طبیعی

فرض کنید قصد خرید یک کیف چرمی را دارید، برخی از کیف ها بسیار گران هستند و برخی قیمت مناسب تری دارند. در حالی که همه آنها از چرم طبیعی ساخته شده اند. پس چه چیزی باعث این اختلاف قیمت شده است؟ کیفیت چرم با توجه به نوع پوست، نوع دباغی و … تعیین می شود.

بنابراین کیفیت دلیل تفاوت قیمت محصولات چرمی است. چرم گاوی را در نظر بگیرید. نژاد گاو بر کیفیت چرم به دست آمده تأثیر مستقیم دارد. به عنوان مثال، گاوی که در مناطق گرم زندگی می کند، به دلیل وجود نیش حشرات، زخم هایی روی پوست خود دارد. . در حالی که در مناطق سردسیر، پوست از چنین آفتی در امان است. در اینجا ارزش آشنایی با انواع چرم طبیعی را دارد.

چرم تمام دانه: همچنین به عنوان چرم کامل شناخته می شود. چرم حاصل از بیرونی ترین لایه پوست گرفته می شود، بنابراین هیچ گونه کوبیدن یا سنباده زدن روی آن انجام نمی شود. اگر به دنبال مقاومت، طول عمر و ضد آب هستید، این چرم باید انتخاب شما باشد. در چرم کفش معمولا از دانه کامل استفاده می شود.
چرم تاپ گرین: نام دیگر تاپ گرین است. این چرم از لایه دوم پوست به دست می آید. عیوب قسمت رویه چرم در فرآیند دباغی برطرف می شود و به همین دلیل این نوع چرم ضخامت کمتری نسبت به چرم دانه کامل دارد. چرم سبز تاپ در چرم کیف و کت استفاده می شود.
چرم اصل: به چرم اصلاح شده معروف است. مقاومت این چرم بالاست و از آن به عنوان چرم کمربندی استفاده می شود.

در این نوع ضایعات و تکه های کوچک چرم که به هم فشرده شده و در اثر فرآیندهایی به نوعی چرم طبیعی تبدیل می شوند، از چرم چسب زده استفاده می شود.
انواع تکالیف با کیفیت انبوه عواملی هستند که قیمت محصولات چرمی را تعیین می کنند. در چرم طبیعی رگه ها و طرح هایی کاملا منحصر به فرد وجود دارد، در حالی که چرم مصنوعی هر چقدر هم که به چرم طبیعی شباهت داشته باشد، چون دستگاه آن را تولید می کند، دارای رگه ها و طرح های تکراری است. چرم مصنوعی از دو لایه روکش و اسفنجی تشکیل شده است. در کیفیت های مختلف تولید می شود و قیمت پایین تری نسبت به نوع طبیعی دارد. امروزه گاهی برای متعادل کردن قیمت یک محصول، چرم طبیعی و مصنوعی را در کنار هم قرار می دهند، مثلاً قسمت جلوی کیف چرمی. طبیعی است و بدنه آن چرم مصنوعی است.

تکنیک های زیادی وجود دارد که به شما کمک می کند چرم طبیعی و چرم مصنوعی را تشخیص دهید. با چند نمونه از این روش ها آشنا شوید.

1. لمس کردن: وقتی سطح چرم طبیعی را لمس می کنید، گرما و لطافت خاصی را احساس می کنید، در حالی که در نوع مصنوعی چنین حسی وجود ندارد. همچنین اگر سطح از نوع طبیعی را فشار دهید کمی چروک می شود و با برداشته شدن فشار به حالت قبل برمی گردد. فشردن سطح چرم یکی از راه های تشخیص چرم طبیعی از مصنوعی است.

2. بوی چرم: چرم طبیعی بوی خاص خود را دارد در حالی که نوع مصنوعی آن بوی الیاف مصنوعی می دهد.

3. سطح چرم: سطح چرم طبیعی دارای منافذ و رگه است اما چرم مصنوعی سطحی صاف و یکنواخت دارد.

4. گرما: اگر شعله کوچک فندک یا کبریت را نزدیک چرم مصنوعی بگیرید، چرم جمع می شود و از بین می رود، اما نوع طبیعی آن آسیب نمی بیند، چرم طبیعی پس از خنک شدن به حالت اولیه خود باز می گردد. .

5. وزن چرم: نوع طبیعی آن سنگین تر از چرم مصنوعی است.

6. خم شدن: چرم طبیعی انعطاف پذیری بالایی دارد و پس از خم شدن بدون پذیرش کوچکترین چین و چروک به حالت اولیه باز می گردد.

7. تست رطوبت: چند قطره آب روی چرم طبیعی بریزید. چرم طبیعی قطرات را جذب می کند در حالی که چرم مصنوعی آب را دفع می کند. برای رفع نیاز شما مشتری عزیز در رابطه با انواع چرم کارشناسان خبره و متخصص داریم. زمان در خدمت شماست